Renessanssimies

Renessanssimies

Views:
270,414
Subscribers:
549
Videos:
3,085
Duration:
33:20:51:02
Finland
Finland

Renessanssimies is a Finnish content creator on YouTube with 549 subscribers, with his content totaling around 270.41 thousand views views across over 3.09 thousand videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/channel/UCwoTj35tGJCR4Z1HasCuPWg




About Renessanssimies

Filosofiassa tutkitaan järjestelmällisesti olemassaoloa, tietoa, todellisuuden jäsentämistä ja etiikkaa. Se on hyvin monipuolinen ala. Filosofia on myös miehekkääksi hyväksytty tapa hölistä joutavia ajatuksia, joita kaikille toisinaan tulee pytyllä ja humalassa, mutta joita ei pysty ilmaisemaan tarpeeksi monimutkaisesti ja täsmällisesti ilman akateemista koulutusta.

Tämän kanavan tarkoituksena on saada tekijänsä itsetunto kohoamaan ja kuulijansa kokemaan itsensä fiksummaksi. Edes vähäksi aikaa. Ja voivat sitten vaikka päteä baareissa ja internetissä.

Vlogilla on myös kommenttilinja. Jonka rikkomisesta tulee banaania. Täällä kysymys ei ole siitä oletko samaa mieltä tai erimieltä. Vaan mistä syistä. Erimielinen voi olla huonoin argumentein. Samaa mieltä voi olla huonoin argumentein. Olkiukkorakenteita ei siedetä. Niille on nollatoleranssi. Älä reagoi aiheeseen ja mielipiteile. Kritisoi vain sanottua ja käytettyjä argumenttirakenteita.




Most Viewed Games