1000 Miglia (1992)

Subscribers:
32
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=XYwJdFbp_RY



Game:
Duration: 7:04
7 views
0


1000 Miglia (doslova '1000 mil') je neobvyklá závodní hra založená na klasickém automobilovém závodě z obou stran války . Ve svém vratkém autě z 20. let musíte postupovat napříč Itálií několika etapami. Dodržení časových limitů v každém bodě je klíčové pro udržení se ve hře.

Na začátku hry si můžete vybrat náhradní díly, které si vezmete s sebou, kdyby se vám auto porouchalo. Můžete si také vybrat auto a nastavit dovednosti pro své dva řidiče; můžete rozdělit body mezi dovednosti, odolnost a mechaniku a vybrat si řidičovu oblíbenou část závodu.

Atmosférické podmínky se během závodu mění: někdy bude jasné počasí, někdy budete muset projíždět deštěm nebo mlhou. Během závodu vaše auto občas ztratí kolo nebo potřebuje jiné opravy. Pokud k tomu dojde, ztratíte pár minut opravou - pokud máte odpovídající náhradní díl; pokud žádný nemáte, hra je u konce!







Other Statistics

1000 Miglia Statistics For Lulusila Konec

At present, Lulusila Konec has 7 views spread across 1 video for 1000 Miglia, and less than an hour worth of 1000 Miglia videos were uploaded to his channel. This makes up 1.01% of the content that Lulusila Konec has uploaded to YouTube.