1428: Shadows over Silesia hustí HRRR na ně !! Cz dabing gameplay CZ/EN

Subscribers:
466
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=J2dZL0pu3D0



Duration: 1:32:39
76 views
1


Shadows over Silesia je temná akční adventura s fantasy prvky zasazená do reálné středověké Evropy. Na pozadí skutečných historických událostí na tebe čekají především zapeklité hádanky, náročné bitvy a kradmé plížení. Narazíš na posedlé uctívače ďábla, sexuální démony, pekelné bestie, ale také bytosti známé z evropské mytologie.

Temný fantasy příběh
Evropou zmítají náboženské bouře a nejeden kazatel předpovídá blížící se konec světa. Píše se rok 1428, a právě začíná husitské tažení do Slezska. Kacíři se zdají být pro zemi bez krále tím největším nebezpečím. Opravdové zlo ovšem číhá někde úplně jinde a nemá v plánu vést náboženské disputace.

Vše prožiješ z pohledu dvou hlavních postav, mrzutého husitského hejtmana Hynka, který nejde pro nadávku daleko a s ničím se moc nepáře a johanitského rytíře Lothara, muže dobrého vzdělání a mravů, co se po boku svých bratrů postaví do první linie Slezské obrany. Každý má své vlastní motivace a názory na svět kolem sebe, jinou výbavu a schopnosti. Jejich osudy se brzy propletou. Střetnou se se zbraní v ruce, nebo uzavřou křehké spojenectví, aby se bok po boku postavili mnohem horšímu nepříteli?

Broadcasted live on Twitch -- Watch live at https://www.twitch.tv/fettmanik







Tags:
games
twitch